Vacatures bij Bedrijven

Rotterdam

Vacatures in Rotterdam

Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die solliciteren bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze website ook het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten. Mocht je geen geschikte baan vinden en ben je op zoek naar een specifieke functie dan benaderen we bedrijven uit jouw regio om hier te adverteren zodat jij geholpen bent bij het vinden van je nieuwe baan. Je kunt ons informeren via de knop contact.

Baas B.V. is leverancier van technische infrastructuur tussen bron en eindgebruiker.


We werken in eerste instantie om geld te verdienen, maar in werk ontplooien we ook onze talenten en doen we sociale contacten op. Daarom is een passende werkplek in een prettige omgeving zo belangrijk.


Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid.


Boom Tweewielers is een betrokken familiebedrijf bestaand uit vijf filialen met als hoofdvestiging Berkenwoude. Boom Tweewielers heeft een groot assortiment fietsen en accessoires en tevens een webshop.


Boskalis is een internationaal opererend bedrijf met een leidende positie op de wereldmarkt van baggerdiensten.


Wil jij werken in de techniek of de bouw? Kom dan bij Breijer werken. We zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie, installatie, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Bij Breijer zijn we zuinig op vakmanschap en dus ook op jou!


Al meer dan 30 jaar levert BTN diverse producten voor klanten in de grond-, weg- en waterbouw, afvalverwerking en reiniging


DB Schenker houdt zich bezig met de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn.


De Dekker Groep houdt zich al bijna 100 jaar bezig met de ontwikkeling van landschappen en de winning en verwerking van zand en grind.


Douglas heeft veel te bieden: een open bedrijfscultuur, een aangename werksfeer, goed primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


Wat je functie in onze organisatie ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor.


JenS Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen


Luzac biedt toonaangevend kleinschalig particulier onderwijs op mavo, havo, vwo en HBO niveau. Persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en maatwerk maken dat je écht wat voor jouw leerlingen kunt betekenen.


Van Walraven is sinds 1968 een begrip in het leveren en verhuren van artikelen voor woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek, industrie en grond-, weg- en waterbouw.


Vind je Plezier in je werk belangrijk, ben je Ondernemend en ga je voor Resultaat? Dan moedigen we jou aan om samen met Postillion Hotels mee te groeien!


Werken bij Truckwash betekent werken in een bedrijf dat weet van aanpakken. Waar eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid centraal staan.

Gewijzigd: 20-10-2018
Een baan zoeken in de Administratie, Bouw, Logistiek, Transport, Productie, Schoonmaak, Zorg of Metaal.