vacatures bij bedrijven

vacatures Oegstgeest

Vacatures Oegstgeest Zuid-HollandHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Jarenlang hebben we ervaring opgedaan als onderhoudsbedrijf voor een van de grootste woningcorporaties in Nederland: Portaal. In 2002 zijn we verzelfstandigd en verder gegaan onder de naam Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC). Op dit moment hebben we meer dan tweehonderd werknemers.


Virenze is een instelling die ambulante zorg biedt aan kinderen en jeugdigen (KenJ), volwassenen (VWZ) en ouderen (OZ). Sinds 2003 is Virenze actief en levert nu op 30 locaties zorg in het hele land.


Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.


ActiVite is een degelijke en betrouwbare werkgever, bij wie de mensen centraal staan. Niet alleen de cliƫnten maar ook de medewerkers.


Van der Luyt Transport wordt gekenmerkt door uitstekend verzorgd transport.


Trainingsbureau van Harte & Lingsma werd in 1985 opgericht door Jacques van Harte en Marijke Lingsma. De twee sociaal pedagogen runden hun hechte familiebedrijf met hart en ziel, gefascineerd door de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen.


Taxi Visscher is een jong organisatie dat is opgericht in 2006.


Het Teylingen College is een onderwijsgemeenschap waarin samenwerking, tolerantie en verdraagzaamheid hoog in het vaandel staan.

Jobs in Oegstgeest - Werk zoeken in Oegstgeest

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden