vacatures bij bedrijven

vacatures Boven-Hardinxveld

Vacatures Boven-Hardinxveld Zuid-HollandHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Wij hebben regelmatig mogelijkheden voor verschillende functies: van directe dienstverlening aan klanten en scholen tot ondersteunende functies op het gebied van markt, innovatie, management en support.


In onze winkels hebben wij een uitgebreide collectie drukwerkmappen waar u 3 mappen van mee naar huis mag nemen.


Bij De Lange Wei werken medewerkers die iets voor anderen willen betekenen. Allen met hetzelfde doel voor ogen: cliƫnten zo goed mogelijk van dienst zijn, zorgen dat zij geluk ervaren en zo zelfstandig mogelijk hun leven blijven leiden.


Jobs in Boven-Hardinxveld - Werk zoeken in Boven-Hardinxveld

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden