vacatures bij bedrijven

vacatures Alblasserdam

Vacatures Alblasserdam Zuid-HollandHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Smit mode is een service-gerichte keten met 18 modewinkels. Wij voeren een uitgebreid merkenpakket in midden en hoog segment.


Alklima B.V., gevestigd in Alblasserdam, is exclusief importeur in Nederland van het vooraanstaande merk Mitsubishi Electric Living Environment Systems.


Er wordt gehakt, er vallen spaanders. Ook wat wij doen is niet allemaal zonder risico. Onze mensen willen we vrijwaren van onnodig gevaar.


Werken bij MAAT – Iets voor jou?
Het MAAT gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben. Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is.

Jobs in Alblasserdam - Werk zoeken in Alblasserdam

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden