vacatures bij bedrijven

vacatures Medemblik

Medemblik Noord-HollandHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Medemblik Yacht Service biedt een breed dienstenpakket van jachtservice vanuit de vestigingen Medemblik en Enkuizen.


J. Stam Transport B.V. is een reeds ruim 40 jarig bestaand transportbedrijf. Kwaliteit, service en flexibiliteit is onze kracht.


GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.


Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


Deen is voortdurend in beweging. Dit betekent dat wij regelmatig Jobs hebben voor functies op alle niveaus.


De Woonschakel heeft circa 5700 huurwoningen in eigendom.


De afdeling Medical richt zich op een wereldwijd klantenbestand in de Healthcare Industrie en de afdeling Biotech richt zich op de farmaceutische en Bioprocessing Industrie.


NSF is een One-Stop-Shop voor bordspellen en puzzels. Dit houdt in dat er bij de NSF een totaalproduct geleverd wordt. Van grondstof tot eindproduct.


Univé staat bekend als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Maar als onderlinge Hollands Noorden zijn wij veel meer dan dat. Wij zijn totaalaanbieder van financiële diensten voor zowel particulieren als ondernemers, voor iedereen van student tot senior. Al meer dan 100 jaar.

Jobs in Medemblik - Werk zoeken in Medemblik
Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden