vacatures bij bedrijven

vacatures Hoogkarspel

Hoogkarspel Noord-HollandHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Het doel van Wilgaerden is het leveren van zorg arrangementen aan ouderen. Om deze doelstelling waar te maken beschikt Wilgaerden over 16 locaties, verspreid over West-Friesland. Onze ouderenzorg wordt in en vanuit deze locaties vorm gegeven.


Wagemaker Flowers produceert jaarlijks rond de 30 miljoen tulpen. Wij hebben ons als doel gesteld onze producten zowel duurzaam als milieuvriendelijk te produceren. Om ons doel te realiseren is er voor de tulpenbroei een geheel nieuw en uiterst duurzaam pand gebouwd.

Jobs in Hoogkarspel - Werk zoeken in Hoogkarspel

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden