vacatures bij bedrijven

vacatures Avenhorn

Avenhorn Noord-Holland



Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

BenA Installaties heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van sanitaire installaties, zinkwerk, gas-installaties, riolering, drinkwater-installaties en cv- nstallaties voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.


Met de groei van de Deen winkels, groeit tevens de organisatie van Deen


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maken we dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.


Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


Ooms Groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen die zowel nationaal als internationaal opereren in de civieltechnische en bouwsector.


POTVEER b.v. is een echt West-Friese onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop, productie en onderhoud van machines voor de sierteelt. Het kenmerkt zich door een sterk innovatief karakter en een hoge kwaliteitstandaard.


Ook buiten West-Friesland een bekende naam geworden. Bakker Koning levert brood, koeken en gebak binnen en buiten de regio West-Friesland.


Jobs in Avenhorn - Werk zoeken in Avenhorn

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden