vacatures bij bedrijven

vacatures Balk

Vacatures in Balk (Friesland)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Stichting Nije Gaast telt negen christelijke scholen, een Algemeen Bijzondere Basisschool en een Neutraal Bijzondere Basisschool.


AVK Plastics BV is een onderdeel van een internationaal opererende groep ondernemingen: de solide Deense AVK-Groep die in meer dan 80 landen actief is.


Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Paques is een dynamische, innovatieve en ambitieuze wereldwijde speler op het gebied van zuivering van (afval)water en gas.

Vacatures Balk - Werk zoeken in Balk

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden