vacatures bij bedrijven

vacatures Appelscha

Vacatures in Appelscha (Friesland)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


We zijn specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnenzonwering.


Olmenes is een gemeenschap voor volwassenen met een verstandelijke beperking centraal in Noord Nederland. Antroposofie is onze basis.


Gelegen in Appelscha, met haar prachtige omgeving. Waar bedrijvigheid binnen handbereik is.


Ieder jaar zijn we voor al onze parken in Nederland en Frankrijk op zoek naar fulltime en parttime seizoen- en vakantiemedewerkers en stagiaires om het de gasten op onze kampeer- en bungalowterreinen naar de zin te maken. "Werken met vakantiegevoel" is de slogan, want ook al is het druk, het is vooral heel gezellig en je ontmoet veel leeftijdgenoten.


ZuidOostZorg is een zorginstelling in het zuidoosten van Friesland


Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Flexkidz kinderopvang is een kleine opvang aan de van Emstweg 30 in Appelscha en aan de Venekoterweg 56 in Oosterwolde.


Betten Transport is een internationaal transportbedrijf voor het vervoeren van producten in koel- en vriestrailers.

Vacatures Appelscha - Werk zoeken in Appelscha

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden