vacatures bij bedrijven

vacatures Urk

Vacatures in Urk (Flevoland)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Borger Aannemingsbedrijf B.V. is een ambitieus en vooruitstrevende onderneming op het gebied van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur


Mudde en Kok is sinds 2007 professioneel actief in de autobranche. Eerst begonnen vanuit Putten en sinds 2009 officieel ook op Urk.


De Zorggroep heeft diverse Jobs, zowel in onze woonzorglocaties als in de wijkteams die zorg thuis geven. Wil jij aan de slag als wijkverpleegkundige of verzorgende IG? Of twijfel je nog?
Gewijzigd: 15-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden