vacatures bij bedrijven

Marknesse

Vacatures in Marknesse (Flevoland)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Hokofarm Group B.V. is specialist op het gebied van geavanceerde melkwinning apparatuur en stalautomatisering


Lumacon is voortdurend op zoek naar gemotiveerde en vakbekwame constructie bankwerkers / lassers.


Machine Constructies Marknesse is de betrouwbare partner in Nederland met een focus op machineproducenten in de agrarische en medische markt, procesindustrie en bouw


Bij NLR kan je je van junior ontwikkelen tot een senior positie. Natuurlijk is dit mede afhankelijk van je eigen ontwikkeling en inzet. Start je bij NLR als junior dan word je in je dagelijkse werkzaamheden begeleid door meer ervaren collega’s.


SAC Nederland is onderdeel van de Hokofarm Group BV. Evenals S.A. Christensen in Kolding Denemarken


VS Apple Industries is al 25 jaar producent van een grote verscheidenheid aan koelvers gesneden appelproducten voor de bakkerij- en zuivel industrie.


De Zorggroep heeft diverse Jobs, zowel in onze woonzorglocaties als in de wijkteams die zorg thuis geven. Wil jij aan de slag als wijkverpleegkundige of verzorgende IG? Of twijfel je nog?

Jobs in Marknesse


Gewijzigd: 15-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden