vacatures bij bedrijven


Personeel gezocht in Zuidlaren (Drenthe)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Aannemingsbedrijf Alsema B.V. is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels voor de on- en offshore markten.


Bij Blokker werken ruim 6000 medewerkers aan hetzelfde resultaat: mooie winkels met een goed assortiment waar onze klanten prettig geholpen worden.


Met ons restaurant Eethuis voor Allen proberen we de nostalgische sfeer van weleer terug te halen


Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten.


Golden Tulip Hotel West-Ende. We hebben alle ingrediënten die u nodig heeft om van uw particuliere of zakelijke evenement een succes te maken.


Zin in een dag plezier vol spelen, klimmen en klauteren? Kom dan naar attractiepark Sprookjeshof!


Onze doelgroep is ouderen. Zorggroep Drenthe biedt integrale zorg waarbij wonen, welzijn en zorg zoveel mogelijk in samenhang wordt benaderd. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Durf jij de uitdaging aan?

Jobs in Zuidlaren - Werk zoeken in Zuidlaren (Drenthe

Gewijzigd: 09-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden