vacatures bij bedrijven

Vacatures in Roden (Drenthe)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Interzorg beheert diverse aanleunwoningen. Aan zelfstandig wonende ouderen worden appartementen in flats, benedenwoningen of etagewoningen verhuurd.


ALKO Luchttechniek BV is de specialist in Nederland op het gebied van professionele lucht- en klimaat- behandeling.


Geef uw carrière - een verrassende wending. Kies voor de gemeente Noordenveld met zijn 32.000 inwoners en uitstekende voorzieningen.


Feeder One is een onderneming met als kernactiviteit fijnmazige distributie.


GAMMA heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Leitz biedt een compleet programma gereedschappen met de bijbehorende service.


Lentis staat voor geestelijke gezondheidszorg


rsg de Borgen is een regionale scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo

Jobs in Roden - Werk zoeken in Roden (Drenthe

Gewijzigd: 29-11-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden