vacatures bij bedrijven

Vacatures in Eelde (Drenthe)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Flora Holland heeft voor starters en doorgroeiers aantrekkelijke Jobs op uiteenlopende niveaus.


Avia International bestaat uit meer dan 80 zelfstandige onafhankelijke olieBedrijven in 14 West-Europese landen met een netwerk van bijna 3.500 tankstations in Europa.


Onze doelgroep is ouderen. Zorggroep Drenthe biedt integrale zorg waarbij wonen, welzijn en zorg zoveel mogelijk in samenhang wordt benaderd. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Durf jij de uitdaging aan?

Jobs in Eelde - Werk zoeken in Eelde (Drenthe

Gewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden