vacatures bij bedrijven

Vacatures in Dalen (Drenthe)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Bij de EMCO-groep werken ongeveer 1800 mensen die vanwege persoonlijke beperkingen zijn aangewezen op werkzaamheden die in een normaal organisatie niet of tijdelijk niet mogelijk zijn. Bij de beperkingen kunt u denken aan lichamelijke, verstandelijke of psychische handicaps.


GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen,onderhouden en repareren van tractoren, landbouwmachines, maaimachines en professioneel groenvoorziening.


Restaurant het Oelnbret, een begrip in de omgeving door de uitstekende ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en steeds wisselende menukaart.

Jobs in Dalen - Werk zoeken in Dalen (Drenthe

Gewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden