Vacatures bij Bedrijven

Vacatures in Annen (Drenthe)Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen


Als je werkt in één van onze ruim 260 Coop supermarkten, dan is elke dag anders. Jij zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uitziet. Dat klanten met plezier binnenkomen en ze met een goed gevoel én volle boodschappentas naar huis gaan.


Wij zijn het gehele jaar geopend voor uw feest, activiteit of een verblijf in onze accommodatie.


Echte Bakker Pots staat als Echte Bakker garant voor producten van hoog niveau.


De medewerkers van Klinkhamer Catering onderscheiden zich door hoe ze hun diensten verlenen.

Jobs in Annen - Werk zoeken in Annen (Drenthe

Gewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden