vacatures bij bedrijven

vacatures Wijk bij Duurstede

Banen in Wijk bij DuurstedeHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Wij zijn een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk oplossingen voor de bouw, industrie en voor particulieren. Onze producten maken wij vooral van RVS, staal en aluminium. Persoonlijke benadering en kwaliteit is voor ons een voorwaarde om een goed product te leveren. Regelmatig zijn wij op zoek naar mankracht om ons team te versterken!


QuaRijn biedt senioren een breed (ondersteunings)pakket van wonen, welzijn en zorg. Dichtbij, nieuwsgierig, gedreven en met vertrouwen, zijn de kernwaarden van ons beleid.


Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg? Bij Abrona zijn we altijd op zoek naar gekwalificeerde medewerkers werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Maar ook werken in een informele organisatie met professionals waar een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.Gewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden