vacatures Vinkeveen

Banen in VinkeveenHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Aannemingsmaatschappij VOBI bv bouwt al meer dan 90 jaar zelfstandig aan uitdagende projecten. Ons succes danken wij voor een groot deel aan de kwaliteit en inzet van onze medewerkers. Om ons succes verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers op de bouwplaats én op kantoor. Ben jij resultaatgericht, intelligent en ambitieus? Toon je inzet, talent en hart voor de zaak? Dan ben jij welkom bij VOBI!


De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.


Eetcafé De Schans is al geruime tijd dé locatie voor een hapje en-/of drankje. Ook voor feesten, partijen, high tea en andere gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg is vrijwel alles bij ons mogelijk.

Jobs in Vinkeveen - Werk zoeken in Vinkeveen

Gewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden