vacatures bij bedrijven

Maarsbergen

Banen in MaarsbergenHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Jij wilt bouwen aan jouw carrière?  Al enige tijd aan het werk of net afgestudeerd? Wij zijn op zoek naar medewerkers die het onderscheid maken, die bij willen dragen aan de duurzame samenwerking die wij met onze medewerkers en klanten hebben en zich willen ontwikkelen binnen onze serviceorganisatie.


De Weistaar bestaat inmiddels meer dan 45 jaar en is altijd een familie bedrijf geweest, waarin we zijn uitgegroeid van een kaasboerderij naar een party en event locatie. Wij zijn op zoek naar parttime horeca medewerkers.

Jobs in Maarsbergen - Werk zoeken in Maarsbergen

Gewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden