vacatures bij bedrijven

vacatures Hooglanderveen

Banen in HooglanderveenHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Houtrust biedt mogelijkheden genoeg om aan de slag te gaan, als oproepkracht, weekendhulp, parttime of fulltime. Houtrust speelt een actieve rol in het begeleiden van jonge vakmensen en biedt jaarlijks opleidingsplaatsen voor beroepsonderwijs voor zowel bediening als keuken. Wij komen daarom graag in contact met gemotiveerde leerlingen en stagiaires die bij ons de fijne kneepjes van het vak wil leren.


Voor jong en oud is dit een prima locatie om af te spreken en te genieten van een hapje en een drankje. Als jonge Horeca onderneming zijn wij met regelmaat op zoek naar aanpakkers.

Jobs in Hooglanderveen - Werk zoeken in HooglanderveenGewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden