vacatures bij bedrijven

vacatures Groenekan

Banen in GroenekanHier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op succes. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op een vacature bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Agterberg Bedrijven is een unieke combinatie van bedrijven met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied. Een echt familiebedrijf wat al ruim 65 jaar Mensenwerk achter Vanzelfsprekendheid hoog in het vaandel heeft staan. In onze bedrijfsfilm nemen wij u mee vanaf onze werkplaats naar diverse projecten door het land. Het jaar rond.


Floor Rolluiken is marktleider in de rolluikenbranche en werkt voor gerenommeerde bedrijven. Van winkelketens, aannemers, projectbureaus tot architecten en facilitaire diensten bieden wij maatwerk oplossingen. Vanuit onze fabriek produceren wij in eigen beheer rolluiken en rolhekken. Naast het aanbrengen hiervan in winkelcentra, panden, bedrijven, opslagunits en balies, bieden wij het hele jaar door perfect onderhoud en snelle service.


Als marketingfiliaal van de Total Groep is er bij TOTAL Nederland regelmatig behoefte aan instroom van nieuwe medewerkers.


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor landbouw, grondverzet als wegenbouw. In een modern bedrijfspand worden onze producten ontwikkeld, gefabriceerd en afgemonteerd.

Jobs in Groenekan - Werk zoeken in Groenekan

Gewijzigd: 02-12-2018
Informatie voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en werkzoekenden