vacatures bij bedrijven

vacatures Bennebroek

Bennebroek Noord-Holland
Wij zijn sterk in verbouw,aanbouw, renovatie en onderhoud van woningen en utiliteit gebouwen. Ook voeren wij incidenteel nieuwbouw uit.


Iedereen heeft recht op een prettig leven. Ook mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep is een middelgrote, kleinschalig werkende organisatie met als doel om deze kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen.


Zorgbalans is een grote zorgorganisatie met vestigingen in Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Dit zijn bijvoorbeeld woonzorglocaties waar oudere mensen al naar gelang hun behoefte verzorgd of verpleegd worden.


Het is fijn op het kinderdagverblijf van Op Stoom. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan kinderen van nul tot vier jaar. De kinderen genieten, elk op hun eigen wijze.


Verhagen Horeca Techniek voorkomt en verhelpt storingen aan uw professionele keukenapparatuur. Dat doen we inmiddels 20 jaar met groot succes in de regio Bennebroek.


Linnaeushof is een recreatie- en attractiepark gevestigd in het Noord-Hollandse Bennebroek. Linnaeushof staat bekend als Europa's grootste speeltuin. Kenmerkend is dat er geen elektronische apparaten of achtbanen aanwezig zijn, maar de bezoekers alle attracties zelf in beweging moeten brengen.

Jobs in Bennebroek - Werk zoeken in Bennebroek

Gewijzigd: 11-04-2019